Bambi Bambu textil pelenka monokróm szín (fekete-fehér), geometria mintával
Kezdőlap -> Termékeink -> Bambi Bambu textil pelenka -> Bambi Bambu textil pelenka monokróm szín (fekete-fehér), geometria mintával

Bambi Bambu textil pelenka monokróm szín (fekete-fehér), geometria mintával

890 Ft.

A minták segítenek megnyugtatni a babát, továbbá növeli a koncentrációs készségeket, fejlesztik a térérzékelést és felkelti a baba természetes kíváncsiságát, amely ösztönzi az agysejtek kapcsolatainak kialakulását.

Továbbá hason fekve a baba kíváncsian fogja felfedezni a geometria mintákat a pelenkán, amelyhez meg kell, hogy emelje és meg kell, hogy tartsa a fejét. Így máris ösztönözöd a babádat, serkented, hogy a feje megtartásához szükséges izmok erősödjenek.

Kényelem, a babának és neked, mert nagyobb nedvszívó képességgel rendelkezik, mint a hagyományos textil pelenka és pihe-puha selymes, lágy tapintású, szinte simogatja, kényezteti a babád bőrét.

2 réteg vastagságú

anyag összetétel: 60% Viszkóz (Bambusz felhasználással) 40% Pamut

Méret: 70 x70 cm

Típusok: 

monokróm (fekete-fehér szín), geometria mintával

rózsaszín, mentazöld színű, flamingó, virág, faág mintával

fehér színű, minta nélkül

Ezt teheted, a válladra mikor felveszed a picit, a feje alá, a babakocsiba, vagy a nyári időben még takarhatod is vele, de számtalan sok felhasználhatósága van egy ilyen pelenkának, mikor nagyobbacska ezzel alszik, ezt rágcsálja stb...