Sokat bukik a babád?
Textilpelenka, pelenka
Sokat bukik a babád?

Sokat bukik a babád?

 

Az étkezések utáni bukás a babák körében gyakori, mondják a szakértők.

A doki nénink is mindig nyugtatgatott mikor a rendszeres státusz vizsgálatoknál rákérdeztem, hogy ez normális-e.

Nyugodjon meg anyuka, - mondta -  ez gyakori jelenség, a babája megfelelően gyarapszik, kiegyensúlyozott és vidám. A bukás a fejlődését nem befolyásolja!

Mire menni fog, a bukós korszak is megy. Valóban, szép lassan magunk mögött hagytuk ezt a korszakot, de nagyon lassan.

 

Emlékszem, hogy ebben az időszakban mi nagyon sokat öltözködtünk, én is meg a pici is. A napi menetrendünkbe tartozott a napi többszöri átöltözés, de olykor a fürdés is.

Probléma volt, hogy a hagyományos textilpelenka nem volt igazán jó nedvszívó, és ahogy bukott a baba büfiztetéskor, a büfi csorgott végig a vállamon onnan a hátamra, a ruhámra, hiába volt a vállamon a textilpelenka, nem szívta fel.

Innen jött az ötlet, hogy kellene valami vastagabb textilanyag, ami felszívja ezt a sok büfit!!!

A Bambi Bambu büfi előke – 2 funkciós pelenka megfelel a bukós babák igényeinek.

Extra vastagságú textilpelenka, amely két funkciós is.


Textilpelenka és előke egyben.

Az extra vastagságot a 6 rétegű textilanyag jelenti. A textilanyag viszkóz (bambusz felhasználásával) és pamut keveréke, ami által a pelenka nagyobb nedvszívó képességgel rendelkezik, mint egy hagyományos textilpelenka és pihe-puha selymes, lágy tapintású, szinte simogatja, kényezteti a baba bőrét.

Az extra vastagság jóvoltából a pelenka megállja a helyét a bukós babák körében.

A textilpelenka különleges szabásának köszönhetőn 2 funkciós, azaz használhatod pelenkaként a válladon, valamint a későbbiek során a babád nyakában is előkeként, mivel patent is van a pelenkán.

A formája tökéletesen fekszik a válladon, illetve a babád nyakában.

Előkeként használva, az etetés során – legyen az szoptatás, vagy cumisüvegből történő etetés, vagy épp az önálló evés – körbe védi a babaruhát, nem csak az elejét.

Az előke a baba felsőtestét betakarja, így az önállóan enni akaró baba bátran próbálkozhat az evéssel, ismerkedhet az étellel. Nagyon kényelmes a picinek és könnyen tisztíthatod, egyszerűen csak bedobod a mosógépbe.