Szállítás és díjak
Szállítás és díjak

A rendelésed szerződött partnerünk, a Magyar Posta Logisztika juttatja el Hozzád. A szállítási idő utánvétes fizetés esetén általában 1-2 munkanap, előre utalás esetén az utalás beérkezésétől számított 1-2 munkanap. A posta általában munkanapokon 8.00 és 17.00 között szállítja ki a csomagokat. Amennyiben nem tartózkodsz otthon, a csomag 5 napig a postán átvehető marad. Az utánvétes rendeléseket készpénzzel és bankkártyával is ki lehet fizetni a futárnál!

 A szállítási díjak Magyarország területén belül:

- a megadott szállítási címre,

- postán maradó

- Posta csomagautomatába,

- MOL-COOP postapont címre

MPL futárszolgálat házhoz szállítással + utánvéttel: 1.190 Ft / csomag

MPL futárszolgálat házhoz szállítással + előre utalással: 890 Ft / csomag

MPL futárszolgálat postán maradó, postapont, vagy csomag automata + utánvéttel 890 Ft / csomag

MPL futárszolgálat postán maradó, postapont, vagy csomag automata + előre utalással 695 Ft / csomag

 15.000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES.

Rendelés leadása során a weboldalunkon jelenleg  még csak a házhozszállítást tudod választani 1.190 Ft -ért, hpostán maradórapostapont vagy csomagautomatába kéred a szállítást a szállítási információk megadásánál jelezd légyszi. A kedvezményesebb szállítási díjunkról a megrendelést követőn újabb e-mailben fogunk értesíteni! 

A résztvevő MOL benzinkutak általában 0-24h nyitva tartanak, és akár bankkártyával is lehet rendezni az utánvét díját. Aki késői időpontokban ér rá átvenni a csomagot, jó választás lehet a szerződött MOL kutak valamelyikére kérni! A csomagautomaták szintén 0-24 órán keresztül nyitva tartanak!

Bővebb Postapont infó: PostaPont tájékoztató

Itt megtalálhatod a listát, hogy melyik Posta automata esik útba Neked!